Zpravodajská relace z 13.2. a 14.2.

PÁTEK:

– Přijali jsme dva kocourky. Oba se přitoulali k paničce našeho Mourka na zahradu. Jeden je šedivý mourek a jmenuje se pan Placka. Nálezkyně jej dala vykastrovat a oočkovat s tím, že mu bude hledat domov od sebe, ale právě náš bývalý svěřenec Mourek to nesl velmi špatně a tak jsme se rozhodli, že Placku přijmeme a on zkusí štěstí na výstavě v Diplomatu, připadně pak bude hledat domov z útulku.
Druhý kocourek je rezavý, má pochroumaný ocásek, čeká ho příští týden veterina. Jmenuje se Alojz.

– Do nového domova odjel Modrák. Přejeme hodně štěstí.

– Svůj domov našel také mazlínek Josífek. Držíme palce!

– Moc děkujeme Aničce Valáškové a Veronice Frančeové za velikou pomoc. Děvčata šla pomoci se stavěním klecí na umisťovačku.

SOBOTA:

– Kočky, které jsme kastrovali na Suchdole… Paní nám volala, že našla mouratého chlapečka mrtvého. Máme podežření na otravu jedem, ale nevíme to, proto se vezl na pitvu a kočičce Mášence se zase vrátil průjem, takže jsme jí vzali zpět do Sluníčka. Kočička je také pozitivní na FIV, stejně jako Soptík. Ostatní ze Suchdola jsou FIV negativní. Mášenka a Soptík mají pro sebe sklepní místnost.

– Na výstavu do Diplomatu jel Pan Placka, Kevin a Mec.

– Domov našel Pan Placka, který toužil být jedináčkem a to se mu splnilo.

– Domov našel i Mec, který byl v útulku rok a půl! Bude v domku se zahrádkou, bude mít kočičí kámošku a psího kamaráda! Držíme oběma umístěným kocourkům palce.

– Děkujeme Marušce Michlanové za pomoc na krámku. Nejenže nám do něj tvoří krásné zboží, ale často i prodává, jako právě dnes.

– Také děkujeme Pavle Strnadové za další várku naušnic – vážek, které jsou u nakupujících velmi oblíbené.

– Moc děkujeme všem známým, kteří nás přišli navštívit a popovídat si (Katce, Martinovi Vykupiteli, Denise, Xeně, Zuzce, Kristýně, Pavle….), prostě všem, snad jsem na někoho nezapomněla. Byl to prima den a zítra nás čeká další. Z kočiček pojede pravděpodobně Kevin, Blaženka a Linda…. Linda: Už před lety objela spousty umisťovaček a nic. V útulku si zvykla, může chodit na zahradu. Je tu 6 let a přiznáme se, že už jí nenabízíme. Je ve virtuální adopci, protože je tu zvyklá, ale teď, s narůstajícím počtem koček je nespokojená. Myslíme si, že by možná ocenila, kdyby našla domov se zahrádkou bez takového počtu kočiček, takže to asi zkusíme. Ovšem jestli domov najde, tak to budou krokodýlí slzy 🙂

– Také děkujeme návštěvníkům za dárky, které nám věnovali pro kočky.


– Byla přijata kočička ze Štětí, není v dobrém stavu, říkáme jí Kačenka. Zítra napíšeme víc a dodáme fota.

Dobrou noc a zítra se zase těšíme v Diplomatu!

Tereza