✔️ F E L V
POZITIVNÍ KOČIČKY MOHOU ŽÍT PLNOHODNOTNÝ ZIVOT A Z MÍSTA KDE BYDLÍTE, UDĚLAJÍ OPRAVDOVÝ DOMOV PLNÝ LÁSKY A ŠTĚSTÍ ❤️💕💖

Dobrý den kočičí domove,
v první řadě se omlouváme, že jsme o sobě nedali delší dobu vědět ale měli jsme toho nějak hodně ať už v osobním tak pracovním životě.
Když začnu z toho osobního o co se chceme podělit tak jsme se stěhovali a jsme zpátky v Hradci Králové, takže kluci jsou oficiální Hradečáci. Jsme tu šťastnější, kluci jsou v bytě taky v pořádku, jen bohužel přišli o terasu.
Další změna v naší domácnosti byla taková, že jsme si vzali ještě třetí felv případ 8mi letou Lilku. Už od začátku měla nemocné ledviny, takže s ní bylo hodně starostí, hodně léků, ale chtěli jsme aby si užila aspoň nějakou část života. Od začátku se k nám vždy tulila, spala s námi a byla hrozně vděčná. Kluky si k tělu moc nepouštěla ale respektovali se. V příloze vám zašleme fotky naší princezny. Bohužel její stav se zhoršoval rychleji než jsme si mysleli a po půl roce, přesně 24.7.2018 jsme ji museli nechat utratit. Udělali jsme krevní testy aby jsme měli jasno a bohužel bylo. Věděli jsme, že si bereme kočku která na tom je špatně, ale i tak nás to zasáhlo, na toto se asi nedá připravit. Nicméně jsme rádi, že jsme ji aspoň dali poslední šanci.
Ohledně kluků, oba jsou zdravotně a vlastně celkově naprosto v pořádku, žádné příznaky nějaké nemoci nebo něčeho vážnějšího nemají. Chroustík v jeden čas začal sípat při dýchaní, tak jsme s ním dojeli, dostal antibiotika a je v pořádku. Pořád je to velkej brácha kolem kterého se Charlie motá, má krasných 6,5kg takže a apetit má stejný jako měl i u vás, stejně tak lenost, když nemusím…nejdu. Oba jsou hrozné hodní, chodí se s námi tulit, otírají se o nohy, vždycky když někomu z nás není dobře tak příjdou zahrát a mručí na nás. Charlie přibral od té doby co jsme si ho vzali, nevíme kolik měl předtím, ale teď má 2,5kg a opticky je to úplně jiný kocour. Nevím jestli by jste ho poznali vůbec, možná díky tomu, že nemá zuby. Jinak změnil kompletně srst, vylepšil se a i když je to pořád posera, tak oproti tomu co bylo je až neuvěřitelný. Naučil se přijít do kuchyně pokaždé když se brousí nuž, protože ví, že ten zvuk znamená maso. Chroustík je v kuchyní pokaždé když tam někdo jen jde :D.
Minulý týden jsme měli dovolenou a vzali jsme kluky na chalupu, Charlie venku nebyl ale aspoň ty extrémní vedra přečkali s námi na horách. Chroustíkoví důvěřujeme na maximum, on je prostě jiný. Běhal s námi venku bez vodítka, víme, že on prostě neuteče. Dávali jsme na něj samozřejmě pozor a pouštěli ven, jen když byl čas ho hlídat, ale i tak běhal za námi jako pes. Máme pocit, že to byl první venkovní výlet protože ty jeho výrazy kde to jsem a co to všechno je jsou k nezaplacení. Fotku s chalupy máme bohužel jen jednu obědovou, protože jsme se dohodli, že zahodíme telefony a tak to i bylo.

Posíláme pozdravy z HK do sluníčka, a příště napíšeme dříve. P.S. třetí kočku nechceme, nějak nám to přerůstalo přes hlavu párkrát, 2 jsou akorát :D.










Příspěvek z Facebooku