OHROMNOU RADOST MÁME Z POLDINKY, TEĎ SE JMENUJE CIRI.
RODIČE SI JI VYBRALI, BYLA TAK SAMA NEŠŤASTNÁ A CHTĚLI JI DÁT DOMOV.
I KDYŽ PRVNÍ SETKÁNÍ NEBYLO ÚPLNĚ V POHODĚ, JIRKO A MNOŽSTVÍ LIDÍ A ČUMILŮ POLDINKU ZNERVOZNELO.
TEĎ UŽ JE VŠE V POŘÁDKU A NAVZÁJEM SE MILUJÍ
❤️🐱🤗

Dobrý den,
tak Poldinka (dále Ciri, učíme ji na nové jméno 🙂 ) už se u nás trochu rozkoukala. Včera byla opravdu smělá, otevřeli jsme jí přepravku a během minuty už koukla, kde je záchod a vydala se zkoumat ostatní místnosti. Šla pěkně systematicky a nejvíc se jí zalíbilo pod postelí v ložnici – vždycky se vydala na průzkum další části bytu a pak se na pár minut vrátila zpět pod postel, aby vstřebala dojmy.
Ani únava po dlouhým dni a náročný cestě jí odvahu nesebrala. Div, že neusínala za chůze, ale nehodlala ponechat nic náhodě a prolezla si nový domov pěkně centimetr za centimetrem.
Jakmile se trochu uklidnila, napila a nabaštila, tak už se k nám tulila a užívala si každý pohlazení. Noc byla trochu náročnější. Mezi 3 a 4 hodinou ráno na ní dolehl stesk a hlasitě plakala. Když jsme se jí v té době věnovali, tak byla v pořádku, ale nechtěli jsme, aby si zvykla, že mňoukne a přijdeme, takže pak zhruba půl hodiny mňoukala sama, než se uklidnila a opět usnula. Doufejme, že dnes už to bude lepší. Celý den je klidná, mazlivá a hodně spala a odpočívala. Hledala si nějaká oblíbená místa a zvyká si na ruch za okny.
Ale mazel to je neskutečný, už jsme spolu i koukali na film, u kterého tedy usnula 🙂 Ono i to horko bylo pro ní náročný stejně jako pro nás, takže si užívala chladnou dlažbu a většinu dne spala ve stínu. Když ale zapršelo, rozhodla se podívat se na to pěkně zblízka 🙂
Posíláme pár fotek a určitě brzy zašleme i další.
Děkujeme a posíláme od Ciri pozdravy 🙂








Příspěvek z Facebooku