JEŠTĚ JEDEN KOČIČAK NARUŠIL POKLIDNÝ CHOD BAZARKU. ŠKOLNÍK. ŠKOLNÍK SE NÁM POSLEDNÍCH PÁR DNI NEZDÁ. Strani se, je málo akční, mazleni a jídlo to mu ovšem jde. Ale prostě někdy poznáte že to není ono i když vše vypadá jako že je a že se nic nedeje.
No nebudeme Vas napínat. Školník má zvětšené uzliny, velmi bolestivou zadní nožku. Tu si šetří, nedoslapuje a občas mu úplně vynechá.
Uzliny značí zánět, podle všeho jde o zánět kosti po nějakém starším zranění, kousnutí,… Kdy se kůže zhojila ale zánět vyzira kost. Proto je celou dobu Školník takový „Neruda“a nebo se vzteka když ho nějak nepatrně člověk chytne. Vrátil se. Není to urgetni a o víkendu není na klinice team. Pojedeme opět v pondělí. Jsme objednaný 8.oo.
Školník bude lehce prispan, končetina mu bude důkladně zrentgenovana a budeme vědět co dál. Udělají se rozbory krve, moči, testy na ošklivé kočičí nemoci,kdyz už bude mít kanilu.
Pak uvidíme. Doufáme a věříme, že jme konečně přišli na Školníkuv problém, díky kterému se nám zdál od počátku zvláštní.





Příspěvek z Facebooku