TAKŽE NÁŠI MILÍ,…..
PROTOŽE SE VÁS JIŽ PÁR OZVALO MÁME TU DVA TERMÍNY KDY PLÁNUJEME JIŽ ZMÍNĚNOU „UKLIDOVOU“ AKCI.

19.4.2018 ČTVRTEK OD 16.oo hodin
21.4.2018 SOBOTA OD 1O.oo hodin

Pokud si některý z termínů vyberete, napište do komentářů který! a kolik Vás dorazí (musíme nakoupit spekačky a zákusky 😁👍).
Pracovního náčiní máme dost, práce také. Místo na převlečení bude (určitě to chce oblečení u kterého nebude vadit nějaký ten šrámy).











VÝZVA PRO VŠECHNY, KTEŘÍ BY SE RÁDI ZAŘADILI MEZI TY, CO PŘILOŽÍ RUKU OPRAVDU K DÍLU……⭐
Chcete mít na pár hodin kolem sebe cca 60 kočičích kožichů? 😸
Nebojíte se přiložit ruku k dílu?
Potřebujete si v zaměstnání udělat „očko“ dobrovolnickou prácí?
Máte rádi zvířata a kočky obzvláště?😺
Chcete ztratit několik hodin v prostředí které Vás nabije na hodně dlouho pozitivní energií?

O co jde? Na jaře potřebujeme opravdu nutně a z gruntu vyčistit a zrenovovat voliéry. Máme jich několik, celkem jde o 7 kójí. Je potřeba vše vystěhovat, prostory vyčistit, vydesinfikovat desinfekčními prostředky a párou, totéž udělat se škrabadly, která je nutno opravit, vyčistit a vydesinfikovat garsonky.
Část už máme hotovou, ale jedny ruce na vše nestačí.
🥇Takže máte-li chuť, ozvěte se na email nebo Michalovi na telefon (vše najdete na www stránkách). Nejlépe skupinka 2-3 osob. Vzhledem k náročnosti, prostředí a práci s čistícími prostředky je potřeba, aby alespoň dvěma členům skupinky bylo minimálně 18 let.
Můžeme se domluvit na kterékoliv odpoledne v týdnu, případně sobotu nebo neděli. Michal Vám bude k ruce, takže jednu voliéru za 2 až 3 hodinky ve skupince zvládnete.
Zbytek času můžete popíjet čaj nebo kávu a kochat se, případně se s kočičkama mazlit (dopředu upozorňujeme , že koťátka a kočičky v karanténě jsou z mazlení vyloučeny!)
Pracuje se sice pod střechou, ale venku. Je potřeba s tím počítat. Určitě se ušpiníte! Místo, kde se můžete převléknout máme 😉. Místo na vaření nikoliv, tudíž svačinku s sebou 😄.

Příspěvek z Facebooku