TAK CO MILÍ PŘÍZNIVCI?
KTEROU ZE SOBOT NEBO NEDĚLI SE SEJDEME S HADROU V RUCE JEDNÉ A S DESINFEKCI V DRUHÉ?
BUŘTY, NEALKO, ZÁBAVA ,…. 7O KOŽICHŮ…. VŠE JE PŘIPRAVENO.
A POCIT Z NEPROMARNĚNÉHO DNE A Z DOBŘE VYKONANÉ PRÁCE NIČÍM NENAHRADIS.











VÝZVA PRO VŠECHNY, KTEŘÍ BY SE RÁDI ZAŘADILI MEZI TY, CO PŘILOŽÍ RUKU OPRAVDU K DÍLU……⭐
Chcete mít na pár hodin kolem sebe cca 60 kočičích kožichů? 😸
Nebojíte se přiložit ruku k dílu?
Potřebujete si v zaměstnání udělat „očko“ dobrovolnickou prácí?
Máte rádi zvířata a kočky obzvláště?😺
Chcete ztratit několik hodin v prostředí které Vás nabije na hodně dlouho pozitivní energií?

O co jde? Na jaře potřebujeme opravdu nutně a z gruntu vyčistit a zrenovovat voliéry. Máme jich několik, celkem jde o 7 kójí. Je potřeba vše vystěhovat, prostory vyčistit, vydesinfikovat desinfekčními prostředky a párou, totéž udělat se škrabadly, která je nutno opravit, vyčistit a vydesinfikovat garsonky.
Část už máme hotovou, ale jedny ruce na vše nestačí.
🥇Takže máte-li chuť, ozvěte se na email nebo Michalovi na telefon (vše najdete na www stránkách). Nejlépe skupinka 2-3 osob. Vzhledem k náročnosti, prostředí a práci s čistícími prostředky je potřeba, aby alespoň dvěma členům skupinky bylo minimálně 18 let.
Můžeme se domluvit na kterékoliv odpoledne v týdnu, případně sobotu nebo neděli. Michal Vám bude k ruce, takže jednu voliéru za 2 až 3 hodinky ve skupince zvládnete.
Zbytek času můžete popíjet čaj nebo kávu a kochat se, případně se s kočičkama mazlit (dopředu upozorňujeme , že koťátka a kočičky v karanténě jsou z mazlení vyloučeny!)
Pracuje se sice pod střechou, ale venku. Je potřeba s tím počítat. Určitě se ušpiníte! Místo, kde se můžete převléknout máme 😉. Místo na vaření nikoliv, tudíž svačinku s sebou 😄.

Příspěvek z Facebooku