Zpravodajství do 24.3.2018

Je nám to moc líto, Johníčkův neurologický stav se v nemocnici nezlepšoval. Byl apatický, nepostavil se na nožičky, evidentně následky po autonehodě. Byl to chudinečka, souhlasili jsme s neprodlužováním jeho trápení. Věřili jsme, že je z nejhoršího venku a náhle takhle veliký zvrat. Johníček už není mezi námi.

Kocourek Doníček je stále hospitalizovaný, plíce měl plné hnisu, v kyslíkovém boxu se mu dýchá lépe. Je u něho vidět malinkatý posud k lepšímu, ještě však nějakou dobu zůstane v nemocnici. Jen doufám, že příští rentgen bude už lepší a že se Doníček úplně uzdraví. Měl opravdu na kahánku.

Pokračujeme v odchytu u holobytů v Roudnici n.L. Michalovi se podařilo odchytit již třetí černou kočičku, tentokrát holčičku. Chybí odchytit ještě jedna kočička. Nevíme jakého je pohlaví. Je to těžké, ještě, že je tato lokalita blízko útulku. Bohužel není v našich silách jezdit na odchyty.

Dalším odchyceným kocourkem je černý kocourek přímo z centra naší obce. Je plachý , přiživuje se různě na dvorcích, hodně značkuje. Odchytával se čtyři dny přímo na jednom z dvorků, odchyt realizovala naštěstí rodina, která zde bydlí.

Včera odjeli do nového domova kocourci Lewisek, Regálek a Rezík. Všem přejeme hodně štěstí a radosti.

I v útulku jsou již po kastraci kočičky Bianca a Mašlička.

Kocourek Toníček měl včera zase ošklivý epileptický záchvat. Dostal o maličko vyšší dávku léku, tak snad bude mít chvíli pokoj. Je to takové zlatíčko.

Dneska máme charitativní bazárek v kočičí kavárně v Kladně. S jeho přípravami je hodně práce, děkujeme hlavně Jitce a Jirkovi Urbanových, Pavle Strnadové a Michalu Dvořákovi, že se toho zhostili.





Příspěvek z Facebooku