Zpravodajství do 17.3.2018

Dva černí kocourci od holobytů v Roudnici nad Labem jsou po kastraci. Nejsou u nás vůbec šťastní, čekáme až se maličko umoudří počasí a pak ihned pošupou zpátky.

Ve čtvrtek se konečně podařilo odlapit mourovatou kočičku Elišku z Dušník. Jsou jí asi čtyři roky, je pěkně živená, mysleli jsme si, že jí nabídneme k adopci, ale je vidět, že je Elišce lépe tam, kde dosud žila. Není zde vůbec spokojení a zájem o kontakt s člověkem též neprojevuje.

Ve stejný den jsme byli dvakrát kontaktováni, že na sídlišti je mazlivá, umouněná, mladá mourovatobílá kočička, která se mazlí s dětmi a nikdo o ní neprojevuje zájem. Stejná kočička tentýž den seděla na druhém sídlišti pod balkonem a čekala, co s ní bude. Nakonec nebo naštěstí skončila u nás. Vypadá zdravě, je to loňské kotě a dostala jméno Tominka.

Aby toho na čtvrtek nebylo málo, vrátil se nám mourovatý kocourek Romeo, v novém domově Heřmánek po více než roční adopci. Přišel pohublejší, je moc hodný, bezproblémový, kontaktní, nevadí mu ostatní kočičky. Romeo je upovídaný kocourek a hodně mazlivý, což působilo v jeho rodině problémy.




Příspěvek z Facebooku