Zde se můžete zapojit do dobročinného projektu a nepotřebujete k tomu žádné peníze: VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, NYNÍ MÁTE JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOST ZAPOJIT SE DO PROJEKTU ČEZ „POMÁHEJ POHYBEM.“

ORGANIZACE PROSAZ, KTERÁ UŽ MNOHO LET POSKYTUJE OSOBNÍ ASISTENCI LIDEM S POSTIŽENÍM A CHRÁNĚNOU DÍLNU V PRAZE, BYLA VYBRÁNA DO PROJEKTU NADACE ČEZ A UŽ NYNÍ BĚŽÍ ČAS NA NASBÍRÁNÍ BODÍKŮ.

JAK?
Stači si nainstalovat do telefonu aplikaci EPP, kterou najdete na http://www.pomahejpohybem.cz/. Pak pokaždé, když půjdete běžet maraton, nebo jezdit na kole, nebo třeba jen na procházku s pejskem, nebo i třeba do posilovny, aplikaci spustíte a už se sypou korunky, už sbíráte bodíky.

PROČ JSME SE PŘIHLÁSILI?
Naše rekreační středisko v Líchovech na Sedlčansku, kam se už léta jezdí rekreovat vozíčkáři i choďáci z celé ČR nutně volá SOS po rekonstrukci bazénu. Nadace ČEZ nám přislíbila, že když nasbíráme potřebný počet bodů, promění je ve finanční částku 50.000,-kč a my bazén zrekonstruujeme, takže i letos by mohl poskytovat osvěžení všem vedrem zmoženým rekreantům. Nejsme zisková organizace, snažíme se udržet ceny na přijatelné mezi a zároveň chceme zajistit potřebný komfort i lidem, kteří se v blízké přehradě vykoupat nemohou.

KDY?
Můžete začít střádat bodíky už nyní, ale projekt bude zveřejněn v následujících dnech. Jakmile se tak stane, hned Vám dáme vědět, že nastřádané bodíky už lze přiřadit.

PROSÍME TEDY VŠECHNY KAMARÁDY A PŘÍZNIVCE, ŠIŘTE TUTO UDÁLOST DÁL, VŠICHNI PEJSKAŘI, KTEŘÍ VENČÍTE SVOJE CHLUPÁČE, ZAPÍNEJTE SI APLIKACI NA PROCHÁZKY, VŠICHNI PIVAŘI, ZAPÍNAJTE SI APLIKACI CESTOU NA PIVO I ZPĚT, VŠICHNI SPORTOVCI, ZAPÍNEJTE SI APLIKACI VŽDY PŘED TRÉNINKEM, OPRAVDU NÁM TO MOC POMŮŽE. VÝZVA JE BEZBARIEROVÁ, I VOZÍČKÁŘI MOHOU SBÍRAT BODY!!!

KDYBYCHOM POTŘEBNÝ POČET BODŮ NEZÍSKALI, NEDOSTANEME NIC.

A JESTLI NEVÍTE CO S NAČATÝM VÍKENDEM, NEBO KAM NA DOVOLENOU, ZAVOLEJTE A REZERVUJTE SI TERMÍN, RÁDI VÁS V LÍCHOVECH POTKÁME.

www.prosaz.cz

12 people going

Příspěvek z Facebooku