Určitě jste na našich stránkách viděli událost a četli PŘÍBĚH KOČIČEK Z TRAVČIČ. Pokud ne, určitě na tuto událost na fcb mrkněte. Paní, která se starala a stará o toulavé kočičky má závažné zdravotní problémy. Osm kočiček/kocourků, mazlivek, jsme již přijali, procházejí karanténou a podstupují kastrace.
Dvě venkovní již byly vykastrovány a vráceny do lokality, zítra jedeme na místo vyzvednout další kočičky.
Stále na místě bude zbývat skoro 1o venkovních kočiček o které se budeme snažit s pomocí sousedů pečovat a asi 7 kočiček mazlivek, kterým se budeme snažit najít domovy.
Jednou z kočiček, které už máme ve Sluníčku je i ŠILHÁNEK. Kocourek, který nám včera večer malinko zatopil.
Kolem 22 hodiny večer jsme u něj zjistili masivní krvácení v oblasti šourku. Na ránu jsme použili tlakový obvaz a vyrazili na pohotovost. Nejprve byla v plánu Praha, kde nám také jako první přislíbili v tuto pozdní dobu pomoc, ale vzhledem ke stavu a vážnosti situace jsme nakonec zvolili a domluvili zákrok v Litoměřicích. Vlivem ztráty krve nám kocourek po cestě usínal. Po příjezdu bylo ihned rozhodnuto o zákroku a ŠILHÁNEK dostal několik „včeliček“. Naštěstí vše dobře dopadlo, operace byla úspěšná, pani doktorce děkujeme za skvělý zákrok v tak pozdní hodinu. ŠILHÁNEK dnes odpočívá po zákroku. Čeká ho kontrola krve, podpůrná léčba. Ztratil ji prý hodně.

Příspěvek z Facebooku