POZDRAV OD MAZLÍKA TRAMÍNA, NYNÍ BOHOUŠKA…..
Milá paní Petrásková,
včera to byl týden, co jsem si přivezla Tramínka domů. Teď se jmenuje Bohoušek, zkoušela jsem různá jména a na toto reagoval mňoukáním a i nyní reaguje, když na něj zavolám.
Bohoušek se velmi dobře adaptoval, jakmile jsme přijeli domů, prošel si celý byt a ničeho se nebál. Od první noci spinká se mnou v posteli, někdy i usne při drbkání a spí mi hlavičkou v dlani. Jindy mi dá packu do dlaně a držíme se, je to opravdu mazel. Každý den si hrajeme a řádíme a Bohoušek je moc spokojený. Má spoustu hraček a musím k mému překvapení říct, že se mu většina líbí a hraje si s něma. Spolu si hrajeme každý večer po práci. Dokonce má i vlastní pelíšek, ve kterém odpočívá.

V pátek jsme byli u veterináře a moc Bohouška chválil. Při předložení vaší zprávy konstatoval, že je o kočičky u Vás moc hezky postaráno. Bohoušek dostal injekci, pochvalu a šli jsme domů 🙂
Musím Vám říct, že s Bohouškem je to opravdu super, jsem opravdu moc ráda, že ho mám. Myslím, že si s Bohouškem navzájem pomáháme. Já mu dala domov, ale on mě každý večer vyčistí hlavu, jak si spolu hrajeme a pak se mazlíme.
Vám bych Tímto chtěla také poděkovat, za trpělivost jakou máte nejen s kočičkami, ale i s lidmi, kteří Vás navštěvují. Jste opravdu skvělá! Nejen pro péči, kterou kočičkám dáváte, ale i pro tu spoustu lásky co jim opětujete.
Moc Vám děkuji
S pozdravem Bohoušek & Soňa Bolfová








Příspěvek z Facebooku