Zpravodajství z 5. Umísťovací výstavy Sluníčka ze dne 10.2.2018

Výstava byla veleúspěšná!!!!

Za celou a velmi pracnou organizaci děkujeme především Terezce Baudišové a Janě Michlanové!!!!! Holky si daly neskutečně záležet a výsledek byl ohromující: 67 umístěných kočiček ze celkového počtu 103 a 934 návštěvníků!!!!!!!
Našich kočiček se umístilo 10: Siginka, Inka, Neonek, Abýsek, Aliska, Rick, Tamarka, Loretek, Nikoušek a Byšinka. Kočičkám jsme vybírali ty nejlepší páníčky a doufejme, že se povedlo. Už máme dokonce od několik zprávy z nového domova. Taková Inka a Tamarka skoro nezaregistrovaly, že už bydlí jinde.
Poděkování patří úplně všem, kteří přidali ruku k dílu, každá pomoc byla přínosná.
Za Sluníčkový tým děkuji především Michalu Dvořákovi, který perfektně připravil s sebou všechny potřeb, spolu s Poňdou „oddřeli“ sami převoz, nakládku a vykládku klecí z půjčovny. Ponďovi patří díky nejen za fyzickou dřinu, podporu, ale i za zajištění převozu klecí a všech věcí velkým autem s vozíkem. Naštěstí přímo na akci přišla spousta dobrovolníků, kteří s klecemi pomohli na místě. Děkujeme všem, kteří přiložili ruku k dílu a časně ráno přišli, někteří i zůstali do pozdních večerních hodin.
Děkuji z celého srdce dále Marušce Michlanové, Markétce Pondělíčkové, Jitce Ostrochovské, Pavle Strnadové, Marušce Zimanzlové, Kamče Fuchsové, Martince Zimanzlové, mojí Milče, Jitce a Jirkovi Urbanových, Alešovi Kvapilovi, Ále Koťové, Terezce Matějkové, Věrce Heyrovské a děvčatům z Nekupuj Adoptuj, které jsem moc ráda zase viděla pohromadě.









Příspěvek z Facebooku