Zpravodajství ze 3.2.2018

Dnes odjel do nového domova kocourek Doriánek. Bude bydlet v bytě s další kočičkou.

Domov našel i kocourek Tramínek. Bude bydlet u mladého páru v Praze. Bude zatím jedinou kočičkou.

Kočičkám i jejich novým páníčkům přejeme hodně štěstí a radosti ze vzájemného soužití.

Dnes jsem absolvovala pět návštěv. Bylo to náročné, ale jsem vděčná všem příznivcům a dárcům za přízeň. Stejně tak děkuji za zájem o útulkové kočičky.

Ubytování kočiček z Travčic, kdy byly po dvou v kleci, jsem musela přehodnotit. Zvláště koťata Rezík a Myšáček si potřebují hrát, během pár minut celou klec převrátily na ruby. Takže nastalo další stěhování a to Dušíka, Rudíka a Oranžády do pokoje v prvním patře ke koťatům z Lounek, k Alince a Alisce a k jejich mamince Alušce. Koťat z Travčic mohly být puštěny z klece do místnosti, kde mají větší prostor. Černá Čikinka je pořád vyděšená, stejně tak Šilhánek a Mike, ty v kleci zůstaly.

Maličká Mašlička neustále bojuje s velikou rýmou. Snad jí to nikdy nepřejde. Je taková malinká a ještě jí není tak dlouho dobře, špatně se jí dýchá.

Kocourek Jeronýmek se zhoršuje. Mám obavu, že má bolesti, že jenom přežívá. Má neurologické potíže, nevíme stále proč, je cítit hnilobou, začala ho bolet pusinka, nedá se vyšetřit, pořád lehává na studené zemi, nevím, nevím, zda je toto důstojné žití…..


Příspěvek z Facebooku