ČESÍLKO SE NÁM HLÁSÍ, na výběru nového domova pro kočičky si dáváme záležet. Většinou se záda říkal a je vše bez problémů.

Zdravím z Kochovic 🙂
Česílko je zatím pořád v pohodě, zdá se, že skoro hned zdomácněl. Když si prohlédl celý byt (a vysmejčil všechny kouty, takže máme zase čisto jako před Vánoci), ochotně si s Markétou i se mnou hrál, ani nechtěl přestat. Snědl část kapsičky – nadšeně – a trochu granulí – míň nadšeně. A teď střídavě spí nebo se mazlí. Smutně zatím nevypadá. Ptáka se zřejmě nejdřív bál, a pak vypadal, že by ho rád ulovil. Ale zatím se k sobě neodváží. Perla má hodně svých míst vysoko, kam se kočka nedostane – na dveřích, na hodinách a tak, takže se nemusejí potkávat, když nebudou chtít. Už mi šel 2x na záchodek – sám od sebe, nikde jinde zdá se nic neudělal. Je moc šikovný.
S tou rýmou jste měla pravdu. Nejdřív to vypadalo, že když sem tam frkne, že je to spíš od prachu, ale teď k večeru už kýchal víc a už měl kapičku u nosu. Dala jsem mu tedy tabletku (podstatně míň šikovně než vy :-)) a budu v tom pokračovat, tak snad to nebude vážné. Kdyby se mi to nezdálo nějak víc, zavolám vám.
Přejeme hezký večer a zbytek víkendu. A přikládáme nějaké fotky.
S pozdravem
J.a M.Danielovy




Příspěvek z Facebooku