🆘 A JEŠTĚ JEDNA PROSBA 🆘
NAŠEL SE KOCOUREK, MILY, SKVĚLÝ, NAUČENÝ NA VŠE. VZHLEDEM K PREPLNENOSTI NAŠEHO DEPOZITA BYCHOM MU RADĚJI NAŠLI DOMOV ROVNOU.
Nevíme jak dlouho bude MOC ještě u nálezců čekat.
V případě zájmu pište k nám nebo rovnou nakezkyni. Kocourkovi poskytneme do nového domova veškerou dokumentaci a vybavení (očkování, čip, průkaz,….)

Vážená paní Mílo, obracím se na Vás s velkou prosbou. Také na doporučení kamarádky Martiny Hájkové, která si od Vás před několika měsíci odnesla kočičku. Teď můj příběh: začátkem září jsem vzala domů 5 měsíčního kocourka, který mi mňoukal pod okny. V té době jsem už ale doma měla 16 letou Natálku, 12 letou Megi a 6 letého Matýska. Nejstarší Natálka je velmi nemocná a vyžaduje intenzivní péči, což je pro mě hlavně psychicky hodně náročné. Všechny kočičky,které jsem kdy měla ( celkem 5 ) byli nalezenci od koťátka, pouze Megi jsem si jako 8 letou vzala z útulku. Když jsem kotě Míšu brala domů, věděla jsem, že moje kapacita je vrchovatě naplněna. Bohužel tehdy byly všechny útulky plné koťátek, tak jsem se rozhodla, že než najdu pro Míšu novou milující náruč, zůstane u nás. Z Míši ale roste velice dominantní kocourek a z toho plynou značné problémy pro celou smečku. Naučil se z výšky skákat na ostatní kočky, hlavně kocourka Matýska neustále pronásleduje, aby si s ním hrál. Jsem už z celé situace tak zoufalá, že se Míšovi intenzivně snažím najít nový domov. Míšovi je 10 měsíců, je to krásný kastrovaný kocourek, je velice milý a bystrý. Žije výhradně v bytě v Praze na Barrandově. Nejlépe by mu bylo u někoho ( spíše ženy – je zvyklý na můj hlas) buď samotnému nebo s kočičkou v podobném věku, aby se konečně vyblbnul. S novou majitelkou bych nadále velice ráda zůstala v kontaktu. Paní Mílo, je mi jasné, že sama máte co dělat, abyste umístila své svěřence, přesto Vás moc prosím o pomoc………Děkuji Vám za obětavou práci, kterou pro kočičy děláte a přeji hezký den.
Alena Juřicová




Příspěvek z Facebooku