Pozdrav od Sutinky, původně zcela plaché kočičky:
Dobrý den všem do Sluníčka,

Sutinka se má dobře, je to malé torpédo, které hlavně v noci moc neposedí 😀 Vánoční stromeček se jí moc líbí a je tak šikovná, že už si sundala koule a dokonce si na něj vylezla. Stromeček vydržel 😉 Taky se jí líbí okusovat umělý stromek a světýlka taky 😉 Je to naše krásná bláznivá kočička a moc Vám chceme za ni poděkovat.
Před Vánoci jsme měli jen malou peripetii s vánoční hvězdou, o které jsme později zjistili, že je jedovatá pro kočičky. To už ji ale Suti oňuchala, takže se jí udělal vřed na horním pysku. Paní doktorka na to koukla, dostali jsme Stronghold mezi lopatky a už se jí to krásně léčí (prý se to vyléčí samo). Hvězda šla do výšin, kam na ni Suti nemůže.
Jinak je Suti zdravá, ráda topí plyšové myšáky v misce na vodu a pěkně nahlas si umí říct o mlsku. Je to pořádný mazel, který se nechá drbat na bříšku a občas i pochovat v ruce. Ale mazlení zbožňuje, hlavně na hlavě a za ušima, pod krkem, no prostě všude.
Chtěli bychom Vám popřát krásný nový rok, hodně štěstí, zdraví, lásky a spokojená bříška malých chlupáčů. Ať jich co nejvíce najde spokojený domov. Přikládáme pár fotek Sutinky 🙂

Mějte se krásně,
Jana, Petr a Sutinka Maškovi






Příspěvek z Facebooku