Pozdrav od Grobiánka, který své první Vánoce strávil v novém domově:
Zdravím,
Tady Grobián, váš bývalý chovanec. Teď tedy bydlím v Neratovicích. Říkají mi tu Mikeš, ale je mi to jedno. Žasnou, jak jsem bezproblémový a jsou rádi, že si vybrali právě mne. Na záchod chodím, kam mám. Nelezu kam nemám ( dobře, občas ano, ale je to jen občas – kruci jsem přeci ještě kotě, tak mi snad něco prominou ). Bezproblémově baštím konzervy carny i gurmet a dokonce i ty granule britcare. A hýčkají mne i nějakými těmi pamlsky.
Jsem trochu nenechavý, ale kupodivu jsem si nechal i vysvětlit, že vánoční stromeček se neškádlí.Ti dva prckové mne sice tahají pořád sem tam, ale já jsem rád, že se mi aspoň někdo intenzivně věnuje. Hrajou si se mnou a to je fajn. Ten velký, co mne vybral zase se mnou zachází jak táta. Je sice přísný, ale umí i v pravý okamžik pohladit, když to potřebuju a neotravuje, když nechci být rušen.
Léčená místa už mi zarostla a asi jsem už i přibral. Vážně mi asi prospělo vypadnout z toho překočičkovaného přostředí. Určitě mi tu stouplo i sebevědomí. Sakra jsem tu přeci první a jediná kočka v domáctnosti!
Tak vás zdravím všechny, co jste tam zůstali. Přeju vám, aby si vás taky někdo vzal. Protože vracet! To mne oni určitě nebudou! Aspoň mi to pořád tvrdí.

sbohem váš Grobián alias Mikeš

Příspěvek z Facebooku