Talentovaný Vincentek rozjíždí se Sagvánkem velký podnik! 🙂







Jsou mi dva roky a rozhodl jsem se, že je čas začít přemýšlet nad osamostatněním. Né, že bych to udělal, ale přemýšlet jsem o tom začal. Uvědomil jsem si, že jsem naprosto finančně závislý na Plešounovi s Ušišlanou a jsem z toho krapet nervózní. Jsou to totiž divnotvorové, mají jenom dvě nohy a tak… No kocour by se prostě neměl spoléhat, že mu budou kvalitně sloužit navždycky, že jo… A tak mě napadlo, že bych v sobě měl objevit talent, který by mě mohl přinejhorším i živit.
Nejprve jsem zkusil lovectví, které by mou skromnou maličkost sice uživilo, ale pochybuji, že by byli v krámě nadšení z výměnného obchodu myš za konzervu. Má pěvecká kariéra byla hromadně zamítnuta Ušišlanou, Plešounem, sousedy i mnou, neboť prý mé půlnoční árie jsou noční-klid-rušící a já v jinou denní dobu prostě nemám naladíno. Zkrášlování lidského těla jemnými ornamentálními jizvami bylo překvapivě naprosto nepochopeno a jistou dobu jsem byl i v podmínečném trestu odnětí svobody a umístěním zpět do útulku.
Nyní jsem si však uvědomil, že jsem rovněž designérsky nadaný. Dokáži vyšperkovat vše od módy až po nábytek. Svým patentovaným vzorem Tlapka Vincentova zdobím kancelář a diář Ušišlané každý den. Volím oblíbený odstín Hlína z pole. V podobném odstínu jsem si upravil i svou pracovní toaletu. Razítka v diáři jsou zase v odstínech Písek staveniště a Šmír. Když není zbytí rád se pouštím i do improvizací a tak jsem vyzkoušel i odstíny Hovězí konzerva a Hovno a tím jsem vylepšil podlahu u nás doma. Ještě musím ale zapracovat na trvanlivosti potisku. Záhadným způsobem většina mého umění ze zvolených ploch mizí…
Nezoufám však, protože dalším mým slibným talentem je zateplování oblečení (a autosedaček) vlastním zlatavým chlupem. Párkrát jsem Ušišlanou přistihl, že se pokoušela odstranit chlupy takovým směšným lepivým válečkem, ale mé dílo většinou takovému zásahu odolalo. V této profesionální oblasti mám rovněž skvělého pomocníka Sagvana a tak teď naši drazí chodí oblečeni v prvotřídních značkách ČIČI, LUIS VINCOŇ a DOLCE & SAGVÁNA.
No uvidíme, třeba to bude hit!
Tak zdarec bobani a Sluníčko v duši!

Příspěvek z Facebooku