Vincentek se těší na čerty a spřádá lstivé plány, kterak se zbavit již oficiálně adoptovaného bráchy Sagvánka! 🙂








Je to tady! Den zúčtování, den spravedlnosti a zadostiučinění! Den, kdy každý hodný zrzavý kocour bude odměněn a každý drzý černý pidi smrad bude odnesen do pekla, tam zavřen za deset vrat, zamknut na deset západů a už nikdy se nevrátí mučit toho hodného zrzounka! 😈
Ano, už nikdy mu nebude škrábat na jeho škrabadle, válet své smradlavé šunky v jeho pelíšku, dotýkat se svým ošklivým jazykem jeho lahodného pokrmu, nikdy už se neopováží byť jen ťuknout do jeho drahé kuličky… Nikdy!
Nikdo už nebude mou Ušišlanou rozmazlovat připitomělou bezmeznou láskou! Nikdo nebude mému Plešounovi jen tak olizovat špinavý nos! Nikdo!
Dnes je ten den! Dnes si odnesou čerti ty zlobivé a ti hodní dostanou od Mikuláše spoustu pamlsků! 👼
Dnešek je má jediná naděje! Zaslechl jsem totiž, že prý je Sagvan už náš a už s námi zůstane úplně navždycky! Nejenom trochu, ale ÚPLNĚ NAVŽDYCKY!!!
Do této neblahé noviny jsem ho měl i docela rád, ale tomu je konec! Konec, povídám!!! Konec her, konec vzájemné pečlivé hygieny, konec společnému spaní, konec honění se po dílně, konec číhání na ptáčky, konec dlouhému zírání z okna, konec…. Konec???
Áááááá nebo já si ho ještě chvíli nechám, je to přeci jen brácha… Můj brácha Sagvan, dobře se na něm leží a tak…. A hlavně je to můj vlastní černý čert!
P.S.: Když máte bráchu čerta, tak si Vás čerti do pekla nemůžou odnést, že ne???? 😇

Příspěvek z Facebooku