Kočičí FELVkáči píší z úžasného domova!!!!!

Dobrý den kočičí domove,

po delší době píšeme ohledně těch našich 2 nemocných klučinů. Na úvod chceme říci, že nemáme žádné negativní zprávy, takže se není čeho obávat.
Ohledně Choustíka není moc co psát, je z něj velký bráška, i když je mladší než Charlie tak je asi 2x tak veliký a stal se jeho pomocnou rukou a super kámošem a do začátku mu dodával i odvahu. Chuť k jídlu má pořád velikou a u každého vařeni somruje u kuchyňské linky co by ještě dostal navíc. Tuhle metodu mimochodem okoukal i Charlie ;). Také jsme s ním byli u veterináře, protože v jednom období se nám zdál takový neklidný a nervozní, mysleli jsme, že to je kvůli zoubkům ale i tam jsme obdrželi super zprávy a to, že jemu ještě tak 3-4 roky vydrží. Prostě je to jen velice náladový kocour, tulit se může, jen když on sám uzná za vhodné :D.
K Charliemu by musíme napsat to, že se začal poctivě mýt, je z něj krásný a čistotný kocourek. Pořád je vyplašený a dává si pozor, takový on už bude pořád, ale každé ráno když vstáváme tak leží na topení vedle postele a jen co vstanem už mňouká a lísá se k nohám pronásleduje až do koupelny a poté k miskám s jídlem , které následuje (Chroustík mezitím chrápe a ano on skutečně chrápe jako pařez na jednom z naších křesel a čeká až ho vzbudíme). Přež den je Charlie takový zdrženlivý a tulit se moc nechce, většinou poodběhne pryč s jeho klasickým ulbíženým pohledem :D, večer když si jdeme lehnout tak nám vždy skočí do postele a párkrát už nám usnul na břiše.Musíme také řict, že přibral (nevíme kolik, ale na pohled to je znát).
Jsme moc rádi, že je máme, jsou to super kluci a jak jsme se Vás ptali jak se snášeli dříve, tak u nás se z nich opravdu stali super bráchové, a jako každí bráchové se každý den postrkujou a mlátí 🙂 Každopádně nikdy ve zlém.

Posíláme pozdravy z Hradce Králové :).