Vážení přátelé a milovníci kočiček!
Velice rád plním svou povinnost a posílám informace o Garfieldovi a Tilískovi, jichž jsme se nedávno ujali. Myslím, že oba dva se mají dobře. Nejdříve jsme si od Vás přivezli Garfielda. Po příjezdu domů váhavě vylezl z přepravky, pomalu a pečlivě prozkoumal svůj nový domov, což trvalo asi 10 minut a od té doby se tváří, jakože k nám patří od jak živa. Zabydlel se tedy velice rychle. S Tilískem, kterého jsme si od Vás přivezli o týden později, to bylo velice podobné. Garfield na něho zpočátku sice trochu útočil, zřejmě si hájil své teritorium (nevím, jestli je to u takto malých koťátek možné), ale brzy se oba kocourci skamarádili. Zdravotně jsou na tom oba dobře. U Garfielda jsme sice řešili a vlastně ještě trochu řešíme rýmu, ale už je to téměř v pořádku. Tilísek je bez problémů. Brzy jedeme na očkování. Navštěvujeme veterinární kliniku Live v Litoměřicích.
Oba kocourci nám dělají radost, spolu se kamarádí a myslím, že jsou u nás spokojení. V příloze posílám několik fotografií, z kterých je snad poznat více než z mého textu.
Vám všem ve Sluníčku přejeme hodně štěstí, zdraví a síly ve vaší záslužné práci a kočičkám pak, aby brzy našly nový domov, ve kterém budou spokojené.
S pozdravem
Hájkovi