Dobrý den,
po delší době posíláme zprávu o našem synáčkovi. Myslíme na vás!
Agent Brody, známý též v jistých kruzích coby Puclík a v létě oslavivší své druhé narozeniny, se již plně sžil s podivným žižkovským prostředím, stejně jako se svou letní (zimní, jarní a podzimní) dačou u babičky aka „té vrásčité“. Bravurně zvládá též pobyty v Tapetovém království třeboňském, kde jeho rodiče zkormouceně klopí zraky a cálují majitelce penzionu takové ty podružnosti, jako jsou nové tapety.
Jeho srdce objevitele také vznešeně bije na nočních výpravách do domovského žižkovského vnitrobloku, kde bojuje proti upírům, zombies a démonům. Především démona spánku u svých rodičů již takřka naprosto zadupal do země, takže rodičové mohou s nadšením fungovat 23 hodin denně. Vítězství je blízko! Možná už při příštím brzce ranním nájezdu na travnatá pole vnitrobloku.
Agent Brody se také úspěšně seznamuje s dalšími božími živými tvory, z kterých dělá boží mrtvé tvory. V tomto ohledu je samozřejmě život na Žižkově poněkud svazující, ale u babičky se setkal s ježkem. První přiblížení bylo zatím opatrné, ale věříme, že souboj o zahradu je stále otevřený.
Pro neznalé věci by se mohlo také zdát, že Brody je psychopatický maniak, který touží po krvi svých rodičů. Konkrétně maminku psychicky údajně vyloženě týrá. Jeho chlupaté veličenstvo je však pochopitelně plné lásky, něžnosti a ještě trochy té lásky navíc. Ty škrábance a krev všude možně se zahojí, lidé jsou větší a neměli by obecně tolik fňukat.
A především, Brody kypí zdravím, jeho kožíšek září a zrak je jasný a dráp jiskřivý. Co víc si přát?
Jarmila + Boris + Brody