Milá teto Mílo a všichni ostatní kočíčáci a hafani ve Sluníčku,
musím si stěžovat. Už mi to provedli. Normálně mě zradili. Věřili byste tomu?, já je mám tak ráda, a oni tohle. Nejdřív to vypadalo dobře, že už jsem si ty svý posluhy vychovala, protože mě normálně ještě v 10 večer dala maminka masíčko, co mám tak ráda. Jenomže pak mi sebrali granulky, a že prej musím mít hladovku. Ráno mi vůbec nedali najíst, ani když jsem na ně hladově koukala a seděla způsobně na místě kde mám vždy ráno plnou mističku. Tak aby věděli, roztrhala jsem pytel se stelivem a ty kamínky byli úplně po celý chodbě, to maminka koukala. Pak mě tatínek naložil do přepravky a zavezl mě tý paní doktorce a nechal mě tam. Chápete to?, normálně mě tam nechal. Pak mi paní doktorka něco píchla a já usnula a když jsem se vzbudila bylo mi špatně a bolelo mě bříško. Jako prej už ta kastrace. Ale aby si doma nemysleli, že jim to jen tak projde, vůbec se s nima nebavim a když mě dovezli domu, pěkně sem maminku prohnala. Počůrala jsem doma úplně všechno co jsem mohla, maminka za mou furt chodila s takovýma podložkama, ale já stejně počůrala všechny 3 pelíšky a deku a i polštář co mám na spaní. A pak jsem se v noci schovávala a maminka mě hledala. To maj za to.
Ale zas ten velkej chlupatej brácha je na mě teď moc hodnej, akorát mě očuchává a vůbec mě nepere a i když už ho provokuju, vůbec mě nechce honit. Asi si to pamatuje, když ho taky nechali u tý doktorky a dělali mu bebíčko.
Jinak se tu mám dobře. Už mám 2,5 kila a maminka říká, že už mě konečně vykrmili. Já teda baštím co se dá, minule sem sebrala tý malý brambor z talíře a maminka mě nemohla chytit, když mě honila po bytě, aby mi ho vzala.
Tak já se du léčit, už sem si vytáhla 2 stehy, prej sem nějaká moc šikovná. Tak mě furt hlídaj a kontrolujou.
Mějte se hezky. Já se zase ozvu.
Pac a pusu Vaše Belinka