Sluníčkové kočičky dnes navštívila paní Andrea Strouhalová s dětmi z Předonína a přinesla finančn dar ve výši 1420,- Kč, který vybrán na rodinné grilovací párty. Mnohokrát děkujeme.Děkujeme zaměstnancům Městského úřadu v Roudnici n.L., kteří přispěli na Sluníčkové kočičky částkou =1 550,- Kč a děvčatům z životního prostředí, která tuto akci uspořádala.

Sluníčkové kočičky také dnes navštívila Pavlína Vopeláková, pomohla mi s úklidem a přivezla do aukce či krámku krásné náušnice a brože, které sama ručně vyrobila a další věcičky ve prospěch kočiček. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mám velmi smutnou zprávu. Maličký kocourek Čeněk, který odjel minulý čtvrtek do nového domova, bohužel dnes v noci zemřel. Přestal úplně jíst, včera zvracel, v noci byl studený a zemřel. Jeho nová rodina je z toho špatná, už si na něho zvykla. Je miho tak líto, měl nádherné veliké oči, ale bohužel byl opravdu hodně maličký. Možná stresem, možná měl už nějaký vir v sobě a to jsme si mysleli, že mu bude lépe v nové rodině, kde bude opečováván a nebude kolem něho hodně kočičích virů a bakteriií. Člověk dělá co může,vymýšlí, co bude pro kočičky nejlepší, ale situace je nakonec úplně jiná, rozum na to nestačí.

V karanténě, nyní v nová místnost, kde jsou jen koťata, byl přidělán koupený radiátor. Je veliký, doufáme, že místnost vytopí.

Ještě k Šimonkovi – náhodou je opravdu tečkovaný, tmavě šedivý, zajímavý a rychle vyrostl, vidím v něm alespoň náznak bengálky. Pořídila jsem nové fotky, přesvěčte se.

Kubíček, který je ve venkovní voliéře, konečně vylezl z boudy, když jsem mu dávala kapsičku Gourmet. Kapsičku s chutí jedl a já ho hladila, on držel, zatím vypadá, že mu voliéra svědčí a to alespoň v jídle.

Bukínek chodí domů na konzervu, když přijdu do místnosti, tak úplně zběsile už neutíká. Raději dělám, že ho nevidím, abych ho neděsila. Moc bych si přála, aby se přestal bát a nechal se pohladit jako Trijánka. To je však zřejmě ještě daleko.

Na čtvrté fotografii je Sašenka, kočička ze Sluníčka, která je prozatimně u nás než se její panička vrátí ze Slovenska. Je z ní nádherná, kastrovaná slečna.

Dobrou noc.