Večerní zpravodajská relace ze Sluníčka ve zkratce…
4.8.14

– Předem dnešních zpráv chceme moc poděkovat paní Heleně Navrátilové, která poslala příspěvek za Esterku – kočičku, která se zde starala o svá (i adoptovaná) koťata a nedávno byla vrácena zpět. Víteček moc děkuje jeho mamince na dálku a zároveň jeho zachránkyni – paní Ivaně Roznerové za finanční dar pro něj, a my jménem všech kočiček posíláme veliké díky panu Janu Hájkovi, Ivě Hejtmánkové, Janě Badové a paní Renatě Zlámalové za finanční pomoc. Jste úžasní…

– Dnes byl v útulku prima den. Nekonaly se žádné katastrofy. Kočičky odpočívají…. Samozřejmě až na koťata. Ty si běhají, kam se jim zachce.

– Máme super novinu! Do nového domova odjel zrzeček Radimek Bude mít kočičího kámoše a bude moci chodit i ven. Děkujeme jeho páníčkům i za finanční dar a držíme tlapky 

– Zjistila se velmi zajímavá věc. Šimonek má prý v sobě něco šlechtického – bengálského. Můj osobní názor je, že absolutně nic, ale pššt před Mílou, která je z něj celá pryč a vidí co není… Šimonek si užívá, když do „jeho“ místnosti proběhnou koťata a on je může honit. Je to kocourek s velkým množstvím energie, taky krásně roste a nabral.

– Trijánka se konečně polepšila. Už se nebojí. Zase je to ta „stará“ mazlivka. Moc bychom uvítali, aby našla domov co nejrychleji, přeci jen je z ostatních, divočejších koček nejistá.

Na dobrou noc přikládám fotku našeho mouratéh… eé…. tedy bengálského Šimona 

Tereza

OLYMPUS DIGITAL CAMERA