Dobrý den, tak zase po nějaké době posílám zprávy od Marvelka. Už ho máme doma rok a z koťátka pěkně vyrost, ale v srdíčku jím bude asi navždy. Občas má záchvaty, že pomalu létá po stropě a to hlavně před návštěvou.
Přes léto jsme cvičili povely a kromě pusiny, sedni a mrakodrapu (jde si škrábat škrábadlo), jsme zvládli i lehni. Dokonce se naučil jíst ze stolu ze svého talíře, jelikož piškoty drobil všude po zemi. Je velmi chápavý a ví, kdy může a kdy ne.
Také trávil velké prázdniny s holkama na fotce, rád si s nimi hraje a tu mladší furt pronásleduje. Tu nejmenší dvouměsíční zase pořád hlídá. Lehne si k ní a nehne se pryč. Až nás překvapilo, jaký je k dětem, když je to takový malý ďáblík. Seznámil se s Bertíkem, pejskem co bydlí hned vedle, a celé léto ho provokoval. Bertík ho ignoroval, jelikož je na kočky zvyklý, a to Marvelka dopalovalo. Tak okupoval i jejich zahradu. Naštěstí nikam dál si nedovolí jít. Bohužel léto skončilo a my se vrátili do Prahy. Marvelek nám dává dost jasně najevo svou nespokojenost doma, i když si s ním hrajeme, jak jen to jde. A to ještě chudák neví, že pojede o víkendu místo na chatu k babičce do paneláku…
Jinak je srdíčko je v pořádku, což nám dělá radost💕.