Koťátko Ešlíček s velice nemocnýma očičkama se skvěle drží. Očička se nelepší, tedy očičko s vředem. Každou hodinu kapu a očička mažu a pokaždé se strašně bojím, aby vřed na očičku nebyl prasklý. Ešlíček se má k světu, denně spapá tři paštiky, z původní váhy 370 gramů dnes váží 627 gramů, skoro jednou tolik než při jeho příchodu.

Veliké starosti mi dělala malá Liduška od Lídlu, tři dny vůbec nejedla a nedařilo se mi ji rozjíst. Včera se to konečně podařilo. I když jsem jí předkládala různé dobroty a zkoušela jsem, aby je ochutnala, odmítala. Nakonec jsem vyhrála se syrovým masem, ale také to trvalo. Hodně jsem si oddychla. Dnes odjela do depozita k Jitce, které všechna koťátka už našla domov. Včera to byla poslední kočička Bonny.
Dnes odjely do nového domova koťátka Ohře, Fatymek a znovu Pneuška. U Pnešky doufám, že to už je ten nejpravější domov, byla nedávno vrácena.

Malá Gallinka měla včera horečku a nyní má velkou rýmu. Je to děs s tou rýmou. Včera nejedla, dneska je ji konečně lépe.

Kotě Nancy a Conny mají zánět v pusince, vlastně spíš stále uslintanou pusinku. V pusince není nic špatně. Budeme muset k lékaři. I když obě holky baští.

Tříbarevná kočička Dorotka, která byla po kastraci, se vrátila zpátky do svého teritoria, kde je zvyklá, krmena a kde má zázemí.

Máme úžasné mazlíky. Taková Andromedka a Peugeotek to jsou srandisti. Skáčou na záda, lezou po nohách do náruče, jsou to zlatíčka. Bílorezavý Neklánek by se pořád mazlil a ke každému zájemci o kotě se „vtírá“, mazlí ho, aby si vybral jeho. Totéž dělá i Pomlázka a Bětuška.

Strašně moc by si zasloužila nový domov kočička Pipuška. Bojí se ostatních koček a nepustí si je k tělu. Bohužel je uvnitř domu pořád zalezlá pod poličkou. Abces na ručičce se jí hezky hojí. Kdyby se tak nešel někdo, kdo by chtěl pouze jednu jedinou kočičku a to Pipušku. Nepustila by mu na zahradu žádnou jinou kočičku nebo by mohla bydlet pouze v bytě. Je krásná, mladá, hodně moc mazlivá, jen ty kočky jí vadí.

Bílorezavá koťata se pořád bojí. Už s nimi i spím v horním pokoji, ale je to málo. Jsou nádherníá – Aliska, Alíček, Abýsek a Alinka. Samozřejmě i jejich maminka ALuška je moc krásná a navíc hodně mazlivá.