Robinek na tom není vůbec dobře. Infuze pouze Robinkem protékají zadečkem. Byly mu přidány další léky. Vůbec nejí, ani vařené kuře, sotva chodí. Ve Sluníčku je již více než dva roky. Již dva roky prognóza jeho nemoci netrávení bílkovin byla velice špatná. Nevíme, kolik je Robinkovi let, ale není to zcela jistě žádný mladík. Nevymyslíme žádné další léčebné metody, zítra zkontrolujeme krev a pokud nebude Robinkovi lépe, nebudu ho dále trápit. Je smutný, unavený, býval tak velikým jedlíkem.

Maličký kocourek Tofi ubývá na váze. Je to kostřička. Byly mu nasazeny léky proti vnitřním parazitům a antibiotika. Nemá chuď k jídlu a vzhledem k tomu, že je tak maličký, musela jsem ho začít dokrmovat proti jeho vůli. Mám o něho vážné obavy.

Kotěcí holčička Letuška vypadá v pořádku. Je to neuvěřitelný mazel. Tak snad je už riziko postižení hlavičky či jiného orgánu pádem z výšky zažehnáno. Ušní svrab už zvládneme, není to nic život ohrožujícího.

Dalším nelezeným mrnětem je kocourek Podlipánek, který se přidal po skončení diskotéky ke slečně, která tam obsluhovala. Bylo to téměř na samotě, kde nejsou obytné domy, pouze sportovní areál. Je to krásný, řádně zablešený bílorezavý dvouměsíční kočičí kluk. Je moc mazlivý a hravý.

Štaflíček má zácpu a i při užívání léků, sám nečůrá. V současné době jde i špatně vyčůrat. Přijde mi, že akupunktura mu zabírala nebo to byla náhoda. Jenže ho to tolik bolelo. Zítra pojedeme na kontrolu na veterinární kliniku a uvidíme.

Do nového domova odjel kocourek Avatar. Bude bydlet s ještě dvěmi kočičkami. Roční holčičkou a dvou a půl letým kocourkem ve velikém bytě. Bude se mít zcela jistě dobře.