Rišmond, Rišulík, jezevčíkoid, co má za sebou snad už všechno zlé, by rád našel to své trvalé dobré .. Rišánek je připraven k adopci v Praze, kde se snáší s kočičkami, pejsky, i fenkami! Dobře vidí i slyší na svůj věk. Městský ruch zvládá s přehledem, vůbec nic neřeší, na vodítku netahá, chodí vzorně, v domácnosti je klidný, tichý, zvládá samotu! Nepotřebuje žádnou extra aktitivu, prostě by rád jen našel své pánečky, co by ho měli rádi i přes jeho svéráznou povahu, pokud se mu nelíbí určitá manipulace, ožene se. Vzhledem k seniorskému věku (cca 8-10let) je ideální ke klidnější i k lidem. Proto bude vhodný k adopci jako parťák do domácnosti, někde by si rád ještě vyhříval vlastní pelíšek, dělal klidnou společnost, ale nebude to typický gaučový mazel.. Aktuálně bere 2x denně léky na štítnou žlázu Euthyrox, které papá bez problémů zabalené ve psí paštice. Dobře vidí, i slyší. Najde u nějakého dobrého človíčka své místo ?
V případě zájmu o Rišulka napište prosím mail na psicestafrantisek@gmail.com nebo volejte mezi 19 – 20h večer na +420 603 143 341. Děkuji velmi pěkně .
————————————————————
Ríša je pejsek z útulku Pardubice. Ríšánka v útulku Pardubice nemohli léčit, nemají prý podmínky na hlídání pooperačních stavů. Přijaly jsme ho tedy pod spolek a co víc, má ho u sebe jedinečná Míšička, která je zároveň veterinární sestřičkou na klinice AAVet! Rišánkovi tedy dopřeje vyšetření od špičkových odborníků. Ríša je povahou náladový, nemá rád určitý druh manipulace, ale Mišička je už náš profík, a tak si s tím poradila během jednoho večera . U vetů ale pro jistotu s košíkem, tam se mu to teda nelíbí, co se s ním děje..
Odstranit jsme nechaly nádor, kastrovat, stabilizujeme hladinu minerálů v těle na biologické hodnoty po operacích. Má vyčištěné zoubky a je zdravotně vzhledem k věku v topstavu . Nechaly jsme také vyšetřit srdíčko na sonu před operací, hlídat budeme ledvinky, i nadledvinky, kde ještě doděláme vyšetření.
Pokud byste chtěli přispět na Rišánka nějakou malou korunačkou na léčbu, budeme rádi za každý příspěvek na transparentním účtu č. 2700954154/2010 (Fio banka).

S láskou z Františka děkuji