Miminka od maminky Tulinky Valinka a Majdalenka jsou už v novém domově. Jediná Bublinka ještě zůstává ve Sluníčku a není ani zamluvená.
Mimina Andromeda a Perseus je hodně zlepšují. Rýma je už fuč, jen očička hlavně Andromedy nejsou zdravá. Koťátka se však mají čile k světu, jsou kontaktní, hrají si a konečně sami baští.

Aby toho nebylo málo, přijali jsme odchycené kotě opět s nemocnýma očičkama z Vědomic. Je to černý chlapeček, byl odchycen ve Vědomicích, jeho maminku a sourozence se ještě odchytit nepovedlo. Jsou tam ještě dva sourozenci odchyceného koťátka. Nejsou to už úplná mimina, takže jejich odchyt už není jednoduchý.

Kocourek Štaflíček nám nekaká. Dostává stále větší množství projímadla a nic. Bohužel tohle je součástí prognózy veterinářů. Ve fyzioterapeutickém centru pro zvířátka v Praze mi řekli, že neznají žádnou metodu, která by Štaflíčkovo trápení mohla zastavit. Setkali jsem se stejnou diagnózou, ale nedalo se zvířátku pomoci. Byli velice seriózní, mohli to zkoušet. Ještě jsem Štaflíčka objednala na akupunkturu, tam mě svitla naděje, uvidíme. Pokračujeme v reflexní metodě, masíruji i bříško. Je to prostě dlouho po úraze a nepracující střevo už má následky, které nezvrátíme. Před chvílí opět zvracet Lactulozu a přitom trošku kakal.

Malé Kate není dobře. Má velký průjem, posedává, nejí a jen pije. Dostala antibiotika a ještě další injekci na zklidnění trávicího traktu. Doufám jen, že to nestihne její další sourozence a že bude Kate brzy v pořádku. I William se mi nějak nezdá, nešel k jídlu, ale hraje si. Všechna koťátka od maminky Pipi jsou už zamluvené, jen Charlottka je stále volná.

Mimino Bořeček Stavitel se dožaduje být venku z klece, záchůdek používá už pořád, baští paštičku, no rostě jako z vody. Je to už těžký chlap s velkým bříškem. Lahvičku vypije naráz.

Černobílá Stánička je jedna ruka s bílomourovatou Irenkou, lítají po domě, perou se, je to teda dvojka. Holky jsou stejně staré a obě užívají antibiotika. Stánička začala zase prskat a Irence teče z očička. Holkám to však na temperamentu neubírá. Nejvíc je zajímá malý Bořeček. Toho by nejradši učily lotrovinám a k tomu ho sami lovily. Irenka vede.

Kocourek Amirek je už po naočkování. Je to moc hodný kocourek, nikomu neubližuje, všechno si nechá líbit. Velice mi připomíná vzhledem Baldíka a povahou Cyrilka. Máme tak hodné kocourky.