Maličkému Lupínkovi byla sundána fixace z pusinky. Čelist se zdá v pořádku, ještě se mu zase tak dokonale nejí, možná ho to trošku bolí, musí si zvyknout. Je to zlatíčko, na jídlo se vrhá, má veliký apetit. Byl naočkován.

Děvčátka Bublinka, Valinka a Madlenka mají za sebou přeočkování a mohou se chystat do nového domova.

Přijatá bílá kočička Lilien je nyní na infuzi, i když docela jí, ale musím jí dát mističku až k pusince. Pojede na vyšetření krve.

Včera absolvovala většina nově příchozích kočiček testy na FIV a FelV s negativním výsledkem.

Koťátka Andromeda a Perseus jela na vyšetření očiček do Prahy. Perseusovi se očička krásně hojí, bude vidět, ačkoli má vidět třetí víčko, nemá ho srostlé k očičku. Andromedina očička je též vyléčí, ač to tak nevypadá, důležité je, že má čistou rohovku bez vředu. Kočička má však na očičku srůsty víčka a třetího víčka, až se však očičko dostane z otoků a zklidní, budou jí srůsty operativně odstraněny. Koťátka pořád sama nejedí, necítí díky neustupující rýmě a nevidí díky nemocným očičkám. Takže krmení, pití z injekční stříkačky.

Malý Štaflíček stále řádí s bráškou Špagetkou. Má problém s kakáním, ale vůbec mu to nepřekáží. Zvyšujeme dávku Lactulozy. Zkoušíme reflexní metodu dle paní Alice a Oty, uvidíme.

Kočička Kalupínka, mimochodem moc hezká, je ve Sluníčku již tři týdny a stále si nemůže zvyknout. Příšerně se bojí a není tu šťastná. Pojede do depozita k Míše, která se jí bude více věnovat a udělá z ní šťastného mazlíka.

Maličký Bořeček Stavitel je nyní u Jany, začal papkat konzervičku a jako velký „chlap“ už používá záchůdek.