Byli jsme požádáni o pomoc s nalezením domova, pro dva kocouří „brášky“. Majitelka se dostala do složité životní situace. Snaží se jim najít domov, je ochotná posílat kocourkům krmení a proplácet veterinu. Hledáme jak trvalý, tak dočasný domov nebo depozitum. Umístění do útulku je pro kocourky krajní řešení, neboť by to byl v jejich věku pro ně velký stres. Prosíme o maximalní sdílení. Děkujeme

Vlastně nevím jak začít. Několik let jsem byla ve vztahu a zbyly jen dluhy. Přes rok jsem s jiným přítelem, a i když jsme se chvíli snažili, tak jsme to nezvládali a přítel pro nás našel práci daleko. I s ubytováním, za které nám strhavaji také peníze. Je to bydlení formou hostelu a taky mám smlouvu na dobu určitou. Kdy práce je taková, že nás můžou poslat jinam ze dne na den a tam kocoury mít nesmím. Teď jsou v našem původním bytě, kam jezdíme cca 1x za 14 dní. Jinak dochází mi je ošetřovat sousedka, ale není to nic extra. A teď dochází k tomu, že pořád platit dvoje bydlení je neúnosné.
Kocouři jsou kastrovaní, zvyklí v bytě, ale mívala jsem je i v baráku, kdy měli volný vstup do domu a v zimě si mňoukali na otevření nebo jsem je přivolala. Mourovatému Kubovi je asi 11 let. Je to totální flegmatik a kamarád i s obřími psy. Je mazel, neustále ukecaný, pořád kontroluje kde jsem. Má asi 8 kilo.
Otík je asi 9 letý, blonďák, menší a tichý. Ale je plachý a bojácný. Pokud si ale zvykne, je to miláček. Jak si sednu, mám ho na klíně. Psů se bojí, ani úplně malé děti nepřijímal dobře.
Nechci je rozdělit, jsou spolu asi 7 let. Ostatní kočky přijímali dobře.
Už jsem dávala i jinde inzerci, ale přihlásili se tací, co když zjistili, že jsou kastrovaní, tak nic.
Kocourci se nacházejí v Sokolově.
Kontakt: Marta Schmiederová, telefon: 702930589.