Mnohokrát děkujeme všem příznivcům na finanční pomoc, díky Vám jsme snad překonali krizi. Děkujeme paní Stáně za štědrý příspěvek.

Kocourek Hošťák je pořád takový bolavý. Moc se neprojevuje, pořád leží i přes léky proti bolesti a antibiotika.

Kočička Meduňka pořád leží a hůře dýchá. Pokud dostane jídlo přímo před nosánek, s chutí všechno zbaští. Je to už stará kočička, těžko říci, zda ji zase další léčba pomůže. Uvidíme.

S kočičkou Mučenkou je to podobné. Je také stará, celkem dobře jí, ale pořád hubne a je zimomřivá, vyhřívá se na topení. Navíc je dehydrovaná, dostává denně infuzi, nebylo možné jí odebrat krev. Zítra to zkusíme znovu až bude zavodněná.

Kočička Iriska má velikou rýmu a horečku. Musela být umístěna do klece. Problém byl v tom, že nemáme žádnou klec volnou. Museli jsme doslova vyhodit z klece Miňonku, která to těžce nese. Na zemi se necítí v bezpečí.

Konečně se podařilo odchytit a nechat vykastrovat želvovinovou kočičku z Kozlovic. Kočička sice má majitele, kteří se však nestarají. Každoročně řešíme její koťata. Tentokrát se „vetřela“ na návsi k lidem, kteří už mají nalezence, ale kočička je nenechala chladnou a tak už je ve Sluníčku po kastraci a následně bude vrácena do jejího „bydliště“, kde se o ní budou starat lidé, ke kterým se vetřela. Ještě tam jsou dvě černé kočičky, paní nám přislíbila pomoc v odchytu i těchto kočiček.

Dneska odpoledne se připravovala umísťovací výstava v Praze, v rámci veletrhu ForPets, na výstavišti Letňany, která začíná zítra a končí v neděli. Sluníčkové kočičky se zúčastní až od pátku do neděle. Děkuji Emě Hykešové za pomoc s přípravou kočičí výstavy.

Perský kocourek Davi nám včera omylem vyskočil z klece. Zůstal tedy volný, je docela hodný, už neprudí ostatní kočičky a dokonce ani sám nenapadá člověka. Pohladit ho bez rukavic však nedokážeme, očekáváme sekance. Ráno chudák sám skočil do klece na jídlo. Nechali jsme mu i nadále volnost.

Dneska jako téměř každou středu přijela Markétka vymazlovat koťata, kočičky a Daviho. Svou návštěvu zdokumentovala fotkami a videem.

Vodouch už konečně nemá průjem.

Nějaká kočička ve velké místnosti má veliký průjem, ale stále nevíme, kdo to je.

Rumburak pořád hodně kašle. Musely mu být přidány léky. Tablety se ¨mu však nedají podat, šíleně se brání, nejde ho přeprat. Musí mu být léky dávat injekčně.