Veledůležitou zprávou právě je, že se dnes v noci rozhodl přijít na svět maličký, Sluníčkový Adámek. Má statečnou maminku Martinu, moc se na něho těšíme! Brzy ho všem příznivcům představíme. Naše Maruška M. právě dokončila pro Marťu dárek – hrníček s portrétem Izinky – Marti zachráněný pejsek čivava a Pavla uhodla datum narození Adámka. Jsme prosto tým a já jsem na to pyšná.

Dnes se konal v Roudnici nad Labem ples a z každé prodané vstupenky šla desetikoruna na Sluníčkové kočičky. Organizátorům akce Lesní školky Vědomice za finanční podporu mnohokrát děkujeme.
Plesu jsme se zúčastnili i my a nakonec jsme přivezli do Sluníčka zadredovaného kocourka, který se toulal mezi zaparkovanými auty před halou, kde se ples konal. Skvělá tombola. Vtipné na celé akci navíc bylo, že s téměř ve stejnou dobu přišla na Sluníčkový fb zpráva o tomto potulujícím se kocourkovi. Právě spinká v kleci. Má rysy mainské mývalý kočky. Srst má tak zadredovanou, že bude nutné opět kocourka oholit. Kocourek dost zapáchá a má špinavé levé ouško. Bude po ošetření krásný, ale mám obavu, že vzhledem k tomu, že nebyl dosud vykastrovaný, bude to pruditel dalších koček. Dle zcela čistých zoubků se jedná o kocourka dolem roku až max. dvou let starého.

Děkujeme rodinné návštěvě za kvalitní granule Royal Canin, které mají naše Sluníčka nejraději a za darované škrabadlo.

Rýsuje se nový kastrační leták, který by měl hodně skutečnosti, jak je to s koťaty, které nikdo nechce, v jakém stavu k nám přicházejí, jak venku pomalu umírají. Není to nic veselého, bohužel jde o čistou realitu, nad kterou nelze přivírat oči a tu je třeba ukázat.

Máme novou dobrovolnici Danielu z Ústí nad Labem, která jezdí z docela velké dálky pomáhat s úklidem a mazlit Sluníčka. Oblíbila si kocourka Chlapečka, viz. foto. Daniele za pomoc ve Sluníčku děkujeme.