Vezme to pěkně od konce.Dnes ráno přijel do Sluníčka Michal s Čekankou a Alexem na návštěvu a pracovní víkend. Čekanka se zabydlela ve velké místnosti, je tu jako doma. Zatím stihl vyčistit uši většině Sluníček, dokonce se podařilo po velkém přemlouvání vyčistit uši i Ondráškovi. Robinek má v uchu zánět, takže jsme mu nakapali ATB. U ostatních sluníček budeme pokračovat zítra. Je jich teď kolem 70ti. Dnes šel domu naše milované miminko Bobíček. Poslední kocourek ze 4lístku (Bobíček, Fifinka, Pinďa, Myšpulín) který našla paní starostka odložený v krabici v parku.
Prožili s námi 6 měsíců, do Sluníčka se dostali ve věku cca 10 dní.
Byl naočkován Jantárek z Dušníků a Sebík z Dušníků. U kocourků zdárně pokračujeme ve vymazlovací kůře a daří se nám. Oba kocourci jsou úžasní a potřebovali by nový domov , kde budou noví rodiče ve vymazlování pokračovat. Dnes přijela do Sluníčka přiložit ruku k dílu i Danča z Ústí. Velmi pomohla s úklidem a kočičákům dovezla minimálně pul kila šunky, Lumpíkovi maso a nezapoměla ani na Barušku a Meggie.
Michal ještě zkontroloval a roztřídil krámkové zboží a konečně nafotil hrnečky a polštáře pro paní která si nás vyhlédla na výstavě v hotelu Diplomat.
Dnes jsme hráli pul den na schovku s chlapečkem. Dančin ( ta z Ústí) oblíbenec nebyl pul den k nalezení. Už jsme ztráceli naději a najednou ho Míla našla spícího na utěrkách ve skříni. Bohužel šunka na něj nezbyla, ale prý příště pujde na řadu jako první.

Včera byl Joly a Bubo na kontrole v Praze v Metropolevetu. Joly se krásně zpravil, přibral, plíce má již čisté a byla mu vysazena ATB. U Buba zlepšení zatím nepozorujeme, byla mu změněna ATB. Oba ovšem řádí jako zběsilí a nic jim nebrání v nekonečných večerních honičkách.
Meduňka baští o sto šest. Zánět je zřejmě masivní a léčba bude dlouhodobá a komplikovaná. Pokračujeme v podávání léků. Panu doktorovi se zdála mnohem lepší. Luna má zřejmě zánět v oku. Dostává ATB mast.
Bára , perská kočička ze Štětí , je zpět doma. Kočičku jsme ostříhali a zbavili ji dredů. Dostáli jsme slibu a kočičku jsme vrátili původnímu majiteli.
Od hodných kteří nás navštívili ve Sluníčku jsme dostali pytle s krmivem Royal Canin kitten a škrabadlo. Bohužel jsi už nepamatujeme jejich jména.
Celkově máme relativně klidné období, bojujeme s rýmou a pokračujeme v kastracích venkovních koček, což nám docela komplikuje jeden ztracený sklopec. Ten jsme koncem loňského roku zapůjčili k odchytům v některé z lokalit a bohužel teď sklopec nemůžeme dohledat. Budeme muset zřejmě koupit nový.