OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • narození: 03/2014
  • pohlaví: kočička
  • handicap: ne
  • kastrace: ne
  • očkování: ne
  • odčervení: ano
  • čip: ne
  • příjem: 05/2014

Vojtěšku k nám dovezli hodné nálezkyně. Našly jí v Lovosicích u nemocnice, kde mňoukala a byla celá vykulená. Evidentně jí tam někdo vyhodil. Je božská. Živá, mazlivá, zvědavá, naprosto bezproblémová. Uvítala by domov se zvířecím kámošem. Vojtěška přišla zdravá, pouze s ušním svrabem, který ale bude zanedlouho pryč. Furt by ležela na člověku a pacinkovala ho. Ráda všude možně lozí, vymýšlí, organizuje a úřaduje. Je to sranda, správná, kotěcí holka.

___________________

1.6.14

Vojtěška ráno blinkala žlutou vodu a byla taková apatičtější. Udělaly se jí testy na panleukopenii a byly pozitivní. Hned se jelo na veterinu pro kapačky a léky. Vojtěška samozřejmě nepřišla do styku s ostatními nováčky, jenom s Dudlíkem a Sněženkou a ti jsou proti kočičímu moru očkovaní a v imunitě. Snažíme se nepropadat panice. Věříme, že to dopadne stejně dobře, jako s Dudlíkem a s Ninou a ti na tom byli podstatně hůř. Nina měla opravdu namále. Myslíme si, že u Vojtěšky se na to přišlo brzy, pořád má dost síly se při podávání infuze prát a co je nejhlavnější – nepřestala ještě jíst. Mít tyto testy doma je opravdu šikovné. Moc jí prosím všichni držme palce, je tak boží. Kouzelná, hravá, k zamilování vhodná… Určitě se z toho dostane a bude moci hledat domov…

______________________

23.6.14

Dnes jsme se rozloučili i s Vojtěškou. Chtěla bych toho tolik napsat, ale nevím, kde a jak začít. Tolik jsem věřila. Vždyť tak dlouho bojovala! Do útulku dorazila jako okouzlující „pohlednicové“ kotě s překrásnýma očima. Radosti na rozdávání, velká chuť do nejrůznějších podniků. Sršila z ní energie a nadšení a to i přes zradu, kterou jí před tím zlý člověk způsobil. Někdo jí vyhodil v Lovosicích u nemocnice. Vojtěška však důvěřovala. Hned jsme si mysleli, že tahle maličká dokonalost se v útulku dlouho neohřeje a brzy bude zdobit nějaký krásný domov.
Panleukopenie byla tedy veliká rána. Jak víte, zkoušela se léčba speciálním sérem, podpora imunity interferonem… Vojtěšce se však k tomu všemu přidala rýma, která bránila holčičce začít pořádně s jídlem. Bylo to dlouhé, ale Vojtěška se prala. Poslední dny trávila na veterině. Dneska už bylo jasné, že Vojtěška je až příliš zesláblá. Už žádné dobré vyhlídky. Nechali jsme kočenku odejít.
Milá Vojtěško,
nikdy na Tebe a Tvoji odvahu a sílu nezapomeneme. Tolik lidí Ti drželo palce a myslelo na Tebe. Víme, že teď už si zase veselá kopa, proháníš se v nebi s ostatními miláčky a máš tam plno hodných lidí na Tvoje oblíbené mazlení. Děkujeme Ti.