3.SVATOVÁCLAVSKÁ UMISŤOVACÍ VÝSTAVA KOČEK BEZ DOMOVA

Vážení kočičí přátelé, útulek Srdcem pro kočky pořádá dne 1.10-2.102016 3.svatováclavskou umisťovací výstavu opuštěných koček. Výstava se bude konat na Výstavišti Praha Holešovice, doplníme Křižíkův pavilon C. Zapište si termín do svých diářků. Osvojit si budete moci kočičky z mnoha útulkových organizací a jednotlivé organizace budete moci podpořit také nákupem z charitativních prodejních krámečků. Vyhrazujeme si právo také na případné změny, které v tuto chvíli nemůžeme ovlivnit. Program chystáme opět nabitý a všichni jste srdečně zváni. Těšíme se na vás!

„Svatováclavská umisťovací výstava se koná v rámci programu Světového dne zvířat 2016 pod Festivalem zvířat, jehož pořadateli jsou Incheba Expo Praha spol. s.r.o., Nadace na ochranu zvířat, Haf & Mňau a CoolCats.“

V pátek dne 30.9.2016 začínáme chystat výstavu (čas upřesníme) – Výstavště Praha Holešovice, Křižíkův Pavilon C – instalace výstavy – uvítáme opravdu každou tlapku na pomoc. Prosíme dobrovolníky o pomoc. Stejně tak po ukončení výstavy dne 2.10.2016 potřebujeme pomoci s bouráním klecí a nákladem do auta.

37dcf265fe5e167e1f18