Děkuji z celého srdce všem dárcům za finanční pomoc pro Sluníčkové nalezence.

Jak jsem už uváděla níže, přijali jsme tříměsíční toulající se kočičku Vločku z obce Hoštka. Má ucpaná ouška svrabem, jinak se zdá být zdravá.

Tříbarevky Milagros a Rosalinda se pomaloučku dostávají z chrčení průdušek, ale je to opravdu zatím jen pomaloučku. Holky jsou však hodně živé, klec je jim malá, ale musí to vydržet.

Malý kocourek Chvalínek vypadá v pořádku, jen nemá kožíšek černý a lesklý, jak by měl být, ale to se spraví. Je to úžasný mazlíček.

Malý kotětí chlapeček Pigi, bílý s mourovatými skvrnami je též v pořádku, po vakcinaci a je velikananánský mazlíček.

Abych mohla všechny miláčky mazlit, potřebovala bych osmdesát rukou, no možná by stačila půlka, každou rukou jedno Sluníčko.

Starosti mi dělá pořád Bródík, protože na jeho dásničky není řešení. Nyní je má hodně špatné a chátrá. Miluje syrové maso, bude ho dostávat každý den, alespoň se spraví. Co dělat, aby ho nebolela pusinka však nevím. Dávání léků je pro něho strašné, nesnáší to, užil si jich více než půl roku. Injekce dlouhodobé a kortikoidní nezabírají. Třeba ještě něco paní doktorka vymyslí.

Standa každý den, celý den pokračuje na stavbě voliéry. Zapomněla jsem ji vyfotit. Do dostavby je však ještě hodně práce.