Zpravodajství 20.5.2016

Moc se omlouváme, že nestíháme psát denní zpravodajství, ale nějak toho je nyní hodně a vůbec nezbývá čas.

Je to neustálé běhání u maličkých koťat, které se musí pravidelně krmit i v noci, kde u toho Míla chudák usíná. Ale naštěstí koťátka dobře prospívají. Stále se trochu bojuje s krmením malého vyhublého Dafči, ale i on se pomalu učí na lahvičku. Má ty žebírka chudák tak vystouplá.

Toníček nám dělá radost s jídlem. Stále se ho dožaduje a sní plnou mističku. Je to opravdu moc dobře, že nabírá sílu. Nicméně stále je takový oblbnutý asi těmi všemi léky, které stále bere. I to je velmi časově náročné. Toníček se musí pořád hlídat, aby nesnědl něco, co nemá! Snad se mu uleví, až se léky budou pomalu vysazovat. Moc si to všichni přejeme, aby to byl zase ten úžasný mazlivý Toníček, kterého je všude plno.

Máme nové pomocníky v psaní na pc a asistenty u všeho. Jsou to nově příchozí kočičky Skokánek a Mikeška. Pokud by si někdo přál kočičku, která by se měla pořád mazlit a stále se tulit, tak oni jsou ti praví. Jsou neskutečně kontaktní, až občas Míla nemůže nic udělat, jak se o ni třou a dožadují se mazlení.

Borůvky mrňata jsou úžasná. Hrají si, hezky přibírají na váze. Prostě koťátka k sežrání.

Maličká Rézinka u Jany už krásně papká a dohání své kamarádky Elišku a Anežku. Rézinka už váží krásných 300g. Občas to vypadá, že jí praskne bříško, jak ho má napapkané. Ale jsme všichni moc rádi, že je v pořádku.

Ostatní koťátka v depozitech dělají velké pokroky, co se týká přechodu na pevnou stravu. Občas přepadávají do mističek a jídlo mají všude. Ale jsou to naše zlatíčka, která budou brzo připravena hledat nový domov.