Večerní zpravodajská relace ze Sluníčka ve zkratce…
27.3.14

– Dnes jsme byly v útulku na návštěvě s Míšou Pečovou a paničkou Flóry, takže mám čerstvé info z první ruky.

– Panička Flóry, Ana Corujo, si odvezla pro Floru kamarádku – malinkatou Miley . Držíme palce! V této báječné rodině už je právě Flora a ještě 12ti leté kočička. Flora je však akční ďábel a dámě nedá chvilku pokoj. Miley je hravá princeznička, snad se děvčata zabaví .

– Dneska jsme společnými silami vyčistily uši téměř všem kočičkám. Malvínka a Matylda byly ušetřeny. V zájmu zachování vlastního zdraví.

– Damián se zdá být trochu lepší. Rýma ustoupila. Achjo, má dost slabou imunitu a útulkové prostředí mu nepřidává.

– Mec je v jednu chvíli naštvaný, v jednu chvíli v klidu a nastavuje se na hlazení. Je celý rozhozený. Velmi podobné, jako se Sněženkou.

– Suzí a Sandy jsou po kastraci a zvládly to v pořádku. Suzí je kočička, přibližně květnové kotě a budeme jí hledat domov. Sandy je krásná černá, dospělá kočka a zřejmě se bude vracet zpět, ale ještě se to neví jistě.

– Opravdu by někdo nechtěl pohodovou společnici? Vypadá pořád, že na Vás mrká a hází očko! Miluje mazlení, její prioritou je plná miska… Vlastně si žije celkem spokojený život, jen ten majitel a nějaké místo bez tolika otravných koček…. To by bylo super! Hledáme domov Zuzance, kde by byla kočka jedináček, nebo s max. další jednou kočičkou… I když, možná už si na to množství pomalu zvyká a třeba by snesla i více méně dominantních koček. Je to veliká frajerka.

– Moc děkujeme Míše Pečové za dary pro kočičky a Aně Corujo za příspěvek, který věnovala v útulku kočičkám.

Na dobrou noc přikládám fotku Zuzanky.

Tereza

SONY DSC