Kristiánek je opět v nemocnici. Pořád blinkal a vůbec nejedl, byl dehydrovaný. Zápal plic se dle pana doktora hodně zlepšil. Neuvažuje se o vyndání diabolky operací, Kristiánek je ve špatném stavu, nepřežil by to. Spíš se předpokládá, že s diabolkou bude žít. Zítra ráno se budu ptát, jak hospitalizace pokračuje. Musí to Kristiánek vyhrát!

Trijána je druhý den po kastraci, bude to dobré, hezky papá.
Body jsem si už pochovala, s její plachostí to nebude tak strašné. Horší je, že vůbec nejí.

Ela a vymazlování moc nepokročilo, netroufnu si ji vzít do náruče. Když uteče, bude se pořád předemnou schovávat.

Po Rózince jako by se slehla zem. Všude kolem domu je jídlo, přidala jsem ještě další misky. Malé misky byly do rána vyjedené, vyměnila jsem je za větší, ale jen s granulemi. Schovat je kam má, jíst má také co, hlavně, jestli je tady v okolí. Pokud se vydala do Prahy, asi to dlouho nepřežije. Je stará, bude zesláblá a hladová. Kéž by tu u nás na zahradě zůstala.

Goliáš byl poslední dny dobrovolně v kleci, trochu prskal, je mu přece jen zima bez kožíšku. Dneska večer to zkusil zase mimo klec. Snad je mu dobře.

Filoména by měla odjet v pátek do nového domova. Pořád však číhá u domovních dveří a moc ráda utíká na zahradu. Sice je tam vždycky jen chvíli, ale nutí si to. V novém domově bude jen v bytě, hold si bude muset zvyknout. Bude mít zase více mazleníčka a na venek snad zapomene.

Kája má velkou rýmu a musely mu být nasazeny léky.
Chudák, je znát, že už je starý, vždcky byl zdravý a poslední dobou ho často něco skolí.

Čeká nás kastrace cca 30ti venkovních kočiček. Máme málo klecí, dnes objednám ze ZOOhitu další dvě s konzervami a pískem.

Janička je stále zalezlá ve voliéře v boudě, skoro nejí, až se uvolní klec, dám ji dovnitř a budeme pilovat ochočování. Ona není naštěstí útočná a ani neprská a nesyčí, jen se strašně tiše bojí.

 

Dneska navštívila Sluníčkové kočičky naše účetní paní Jana Vlková, která přispívá kočičkám tím, že podvojné účetnictví nám dělá zcela zdarma. Moc jsme jí za to vděčni a děkujeme!!! Je třeba do konce března podat daňové přiznání.

To je dnes asi všechno, přeji sladké sny, Míla.