Dnešní den byl pro mě tak trochu depresivní. Volali lidé ohledně umístnění kočičky, nemá už majitele a živí ji sousedi, kteří mají psa o on kočky nesnáší, dokonce už kočičku dvakrát potrhal.
Dále jsem se setkala s člověkem, který chtěl radu, jak se zbavit koček, které má ve svém okolí, zda je postřílet. Další dotaz, co s kočkami, kterým umřela majitelka, je jich kolem deseti a jedí jídlo sousedovic kočkám. Nabídla jsem kastrace, hlavně co nejdříve a prosila je, zda by kočičky krmili a nechali je u nich dožít. Zatím se k návrhu nevyjádřili. A ještě byly další, ale rodinné jobovky.

Kristiánek je takové moje trápení, od soboty téměř nejí, snažím se mu podstrojovat samé dobré jídlo, dnes nesnědl ani kuře, které zabralo v sobotu. Zvrací celý den po kouskách škrkavky, nebyl ještě kvůli vážnému zdravotnímu stavu odčerven. Řekla jsem si, že risknu ho odčervit, aby se mu ulevilo, ale odčervovací šetrnou pastou. Bohužel ji vyzvrátil a zase i se škrkavkami. Dělá mi velké starosti. Zítra jede se Standou na kontrolu.

Trijána byla na kastraci, už je probuzená, ale ještě se trochu motá. Snad to bude dobré.

Goliáš se mi moc nezdá, nechce z klece a jen spí. Viděla jsem ho i prskat. Dokonce dneska nesnědl ani konzervu, jinak to byl ohromný jedlík. V pelíšku spát nechce, ani v kukani, kde by mu nebyla zima. Přece jen shození takového teplého kabátu, musí být pro něho šok a hlavně pro jeho nyní „nahaté“ tělíčko.

Sněžence jsem dávala čistou deku do klece, musela u toho asistovat, ale v tom smyslu, že se jí to nelíbilo a zase se po dlouhé době do mě pustila.

Tedýček pořád jí a spí. Ela se nechce vymazlovat, vlastně nechce, abych se jí vůbec dotkla. Martínek chodí na jídlo s ostatními a já mu přitom nevadím. Vendulka by se pořád jen mazlila, Merlin a Inuška také.

Body byla ve sklepě v kleci sama, tak jsem si ji vzala i s další klecí k ostatním kočkám. Sice syčí, ale doufám, že to bude dobré, je moc krásná.

Janička je pořád nalezlá ve voliéře v ubykaci, vůbec ji nevidím a nemizí ani jídlo. Sahám na ni dovnitř boudičky, nepřijde mi nějak vyzáblá. Až se uvolní klec (pokud se vůbec v dohledné době uvolní), vezmu ji hlavní místnosti do klece a bude si muset zvykat. Janička není útočná, strpí přímý kontakt.

Fanda už by se měl tento týden vracet do Prahy do jeho původního místa, ale nebude moci již na teplé trubky, budou zazděné.

Budu se muset nyní hodně otáčet, mám čtyři ověřené lokality, kde je potřeba vykastrovat kočky a vím ještě o dalších a dalších, kde však o to okolí moc nestojí, je jim to jedno a tak se zatím nenašel nikdo, kdo by spolupracoval a kočky tam znal.

Dnes nám přivezla do aukce krásné věcičky paní Radka Málková Rybáková. Moc moc děkujeme!!!!

Přeji všem našim příznivcům dobrou noc, Míla