– Ve Sluníčku je kočička na kastraci s pracovním názvem Důra. Po kastraci bude vrácena zpátky do původní lokality. Je to pěkná divoška a je to maminka našeho Čendy. Toho si tu ale každopádně necháme!

– Vendulka byla dnes na kastraci, vše proběhlo v pořádku. Už zase začíná vystrkovat růžky.

– Kočička Trijána byla dneska na prvním očkování.

– Merlin & Daneček. Dva sourozenci, kterým se stále vrací rýma. Asi mají slabější imunitu, nebo co. Jejich ostatním sourozencům se tyto problémy neopakovaly.

– Na závěr mám zprávy o Kristiánkovi. Kocourek se trošičku zlepšil! Pan doktor z něj má radost, ale hlavně nechci nic zakřiknout. Prý už není takový apatický, dneska projevil zájem o dění kolem sebe! Však jo, je to kotě a má mít zájem! Jsme za takový krok hrozně rádi, ale opravdu není zdaleka nic jasné a není vyhráno. Kocourek si ještě na klinice pár dní pobude a pokud se mu podaří vyhrát nad zápalem plic, nastoupí na nároučnou operaci. Budeme rádi za příspěvek na jeho léčbu, či operaci na náš účet: 2500438542/2010. Děkujeme všem, kdo Kristiánkovi drží palce, budeme Vás informovat.

– Děkujeme našim milým dárcům… Jménem Malvínky a Kulíška děkujeme jejich virtuálním maminkám Romankám Krejčovým. Za příspěvek pro Kristiánka srdečně děkujeme paní Daně Šindelářové a za příspěvek pro kočky posíláme díky paní Vendule Chytilové a všem, kdo nakoupili v aukci. Bez Vás by to nešlo!

Dobrou noc, Tereza